Yleinen

Vuoden 2021 kesätyöhaut ovat startanneet – Skuuppi kokosi rekryilmoitukset samaan paikkaan

Skuuppi kokosi media-alan kesätyöpaikkoja samaan osoitteeseen, jotta hakeminen olisi helpompaa! Listaus päivittyy. Tiedätkö, jonkun avoimen kesätyörekryn, mutta sitä ei löydy täälä? Vinkkaa se meille esimerkiksi sähköpostilla hallitus@skuuppi.net, Instagramissa @Skuuppiry tai Facebookissa Skuuppi ry.

 • AAMULEHTI Haku auki 17.1. saakka.
  • Mitä tarjoamme: Meillä jokainen pääsee tekemään merkittäviä juttuja tärkeimmistä aiheista ja oppii, miten ne myydään lukijoille. Toimituksemme on maksullisen digijournalismin edelläkävijöitä, ja työntekijämme kiittävät sitä hyvästä yhteishengestä. Toimitus sijaitsee Tampereen ytimessä Finlaysonin tehdasmiljöössä. Tervetuloa tekemään ja oppimaan! 
 • ETELÄ-SUOMEN MEDIA
  • Haku auki 20.1. saakka.
  • Kesäsijaisia Etelä-Suomen Median toimituksiin Uudellemaalle. (Aamuposti ja Aamuposti Viikko – yhteistoimitus, Keski-Uusimaa ja Keskiuusimaa Viikko – yhteistoimitus, Länsi-Uusimaa, Uusimaa, Loviisan Sanomat, Sipoon Sanomat, Nurmijärven Uutiset ja Vihdin Uutiset)
 • HELSINGIN SANOMAT 
  • Haku auki 22.1. saakka.
  • Työnkuvat ovat erilaisia. Se voi olla nopeaa uutistyötä deskissä, uutisreportaasien, henkilöhaastattelujen ja syvälle sukeltavien featurejuttujen kirjoittamista, visuaalisten kertomusten rakentamista kuvien, videoiden ja grafiikan keinoin, maailman avaamista liikkuvan grafiikan avulla ja juttujen tuottamista sosiaaliseen mediaan.
 • ILKKA YHTYMÄ
  • Haku auki 7.2. saakka.
  • I-Mediat hakee työntekijöitä kesäksi 2021 Ilkka-Pohjalaiseen Seinäjoelle ja Vaasaan sekä aluetoimituksiin Kauhavalle, Kauhajoelle, Alajärvelle ja Alavudelle sekä paikallis- ja kaupunkilehtiimme.
 • ILTALEHTI
  • Haku auki 22.1. saakka.
  • Haemme kesätoimittajia kaikille osastoillemme, joten jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 22.1.2021. Kutsumme haastatteluihin jo hakuajan aikana. Valitse hakemuslomakkeesta osasto tai osastot, joilla haluaisit työskennellä ja joihin koet antavasi eniten: kotimaa, ulkomaat, lifestyle, viihde, urheilu, IL-TV.
 • ILTA-SANOMAT
  • Haku auki 17.1. saakka.
  • Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin toimituksiin: uutiset ja yhteiskunta (mm. kotimaa, ulkomaa, rikos, Taloussanomat, politiikka, radiouutiset, plus), urheilu, viihde, ISTV, lifestyle, TV-lehti/tv-toimitus ja visuaalinen toimitus. Töitä on tarjolla toimittajille, valo- ja videokuvaajille, videoeditoijille, kuvatoimittajille, verkon visualisteille, taittajille ja graafikoille.
 • KAAKON VIESTINTÄ
  • Haku auki 20.1. saakka.
  • Kesäsijaisia Kaakon Viestinnän toimituksiin Etelä-Karjalaan, Etelä-Savoon ja Kymenlaaksoon. (Länsi-Savo, Itä-Savo, Etelä-Saimaa, Uutisvuoksi, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Kaakon Viestinnän yhteisiin toimintoihin Keskiviikkojen tuottajaksi, lukemistotoimitukseen, grafiikkaan ja yhteiseen verkkotoimitukseen, ES-Keskiviikko, KS-Keskiviikko, Juvan Lehti, Kangasniemen Kunnallislehti, Luumäen Lehti, Paikallislehti Joutseno ja Pitäjänuutiset)
 • KALEVA MEDIA
  • Haku auki 2.2. saakka.
  • Kaleva Media etsii kesätoimittajia seuraaviin lehtiin: Kaleva, Lapin Kansa, Koillissanomat, Raahen Seutu, Pyhäjokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso, Iijokiseutu, Forum24, Lounais-Lappi ja Uusi Rovaniemi. 
 • KARJALAINEN
  • Haku auki 27.1. saakka.
  • Haemme kesätoimittajia, joilla on valmiuksia niin kirjoittamiseen, radiotyöhön kuin sosiaalisen median julkaisujen tekoon.
 • KESKISUOMALAINEN 
  • Haku auki 20.1. saakka.
  • Toimimme noin 50 eri paikkakunnalla ja julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Lisäksi meillä on radio-, paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa.
 • KESKI-SUOMEN MEDIA
  • Haku auki 20.1. saakka.
  • Kesäsijaisia Keski-Suomen Median toimituksiin Keski-Suomessa. (Keskisuomalainen, Suur-Jyväskylän Lehti, Hankasalmen Sanomat, Laukaa-Konnevesi, Sampo, Sisä-Suomen Lehti, Viispiikkinen ja Viitasaaren Seutu)
 • MEDIATALO ESA
  • Haku auki 20.1. saakka.
  • Kesäsijaisia Mediatalo ESAn toimituksiin Päijät-Hämeessä. (Etelä-Suomen Sanomat, Itä-Häme, Radio Voima, Seutu 4 ja Uusi Lahti yhteistoimitus)
 • MTV UUTISET
  • Haku auki 22.1. saakka.
  • Haemme tekijöitä MTV Uutiset verkkoon, Liveen, tv-uutislähetyksiin sekä radioon. Paikkoja on myös videotoimittajille. Meillä tehdään töitä liukuvasti niin aikaisessa aamussa kuin myöhäisessä illassakin, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa. 
 • SATAKUNNAN KANSA, KANKAANPÄÄN SEUTU JA SYDÄN-SATAKUNTA 
  • Haku auki 24.1. saakka.
  • Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä toimittajana ja kuvaajana. Jokainen päivä on erilainen, joten opit taatusti uutta matkan varrella. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään niin paljon kuin haluat. 
 • SAVON MEDIA
  • Haku auki 20.1. saakka.
  • Kesäsijaisia Savon Median toimituksiin Pohjois-Savoon ja Etelä-Savoo. (Savon Sanomat, Koillis-Savo, Viikkosavo,Pitäjäläinen, Uutis-Jousi, Warkauden Lehti, Heinäveden Lehti, Joroisten Lehti, Paikallislehti Sisä-Savo, Pieksämäen Lehti, Soisalon Seutu, Iisalmen Sanomat, Matti ja Liisa, Miilu, Pielavesi-Keitele ja Töllötin)
 • STT 
  • Haku auki 24.1. saakka.
  • Haemme uutistoimistoon journalisteja, kuvaajia ja kuvatoimittajia sekä graafikkoa kesäksi 2021. Lisäksi haemme verkko- ja radiouutistoimittajia STT:n toimittamiin Ylen uutisten yövuoroihin. Työt voi aloittaa jo keväällä.
 • TALOUSELÄMÄ, KAUPPALEHTI, TEKNIIKKA&TALOUS JA UUSI SUOMI
  • Haku auki 24.1. saakka.
  • Meillä on tarjolla mielenkiintoisia näköalapaikkoja toimittajille, toimitussihteerille, kuvatoimittajalle sekä graafikolle. Kesän aikana opit jatkuvasti uutta nopeasti muuttuvasta media-alasta ja pääset työskentelemään arvostettujen brändien parissa yhteistyössä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.
 • YLE 
  • Haku auki 17.1. saakka.
  • Pääset työskentelemään Suomen suurimpaan ja monipuolisimpaan mediataloon. Yhteinen tehtävämme on lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Tässä työssä teet uutisia Suomen suosituimpiin kanaviin verkkoon, radioon ja televisioon. Sisältömme tavoittavat 96 prosenttia suomalaisista joka viikko.