Edunvalvonta

Skuuppi valvoo journalismiopiskelijoiden etua erilaisissa kokouksissa ja yhteistyöryhmissä. Jos sinulla on kehitysehdotuksia, huolia tai epäkohtia, joita haluat, että Skuuppi vie eteenpäin, ota meihin yhteyttä.

JOOP-kokouksissa, eli Johdon ja opiskelijoiden välisissä kokouksissa tapaavat Haaga-Helian opiskelijayhdistysten puheenjohtajat ja edunvalvontavastaavat sekä koulun johto. Täällä Skuuppi pääsee kertomaan kuulumisensa ja kuulee myös koulun ajankohtaisista prosesseista ja tulevista muutoksista.

YTY-kokouksissa keskustellaan koulutusohjelman johtajan sekä opettajien kanssa laajasti erilaisista opetukseemme liittyvistä asioista. YTY-kokoukset ovat avoimia kaikille Journalismin koulutusohjelman opiskelijoille. Jos et itse pääse paikalle, voit lähettää terveisesi Skuupin kautta. Tulevista kokouksista tiedotetaan Haaga-Helian journalismiopiskelijat -Facebook-ryhmässä.

Journalistiliittolla on “lähettiläs” jokaisessa alan korkeakoulussa. Haaga-Helian lähettiläs on pääsääntöisesti Skuupin hallituksen edunvalvontavastaava. Lähettiläät muodostavat opiskelijayhteistyöryhmän, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa pohtimaan, millaisissa asioissa opiskelijat voivat tarvita liiton apua.

Lähettiläät järjestävät myös liiton opiskelijaseminaarin kerran vuodessa. Skuuppi tiedottaa seminaariin osallistumisesta jäseniään.

Skuuppi järjestää myös kaksi kertaa vuodessa liittoillan, jossa keskustellaan rennosti Journalistiliiton asiantuntijoiden kanssa skuuppilaisia kiinnostavista asioista.