Yleinen

Skuupin joulutervehdys!

Kouluvuosi 2019 on taputeltu pakettiin ja opiskelijoiden on aika laskeutua nauttimaan ansaitusta joulurauhasta.

Loppusyksyn muistelua

Marraskuu startattiin vauhdikkaasti Halloween-teemaisella Jouraklubilla, jota vietettiin Päivälehden Museolla. Marraskussa juhlittiin myös Skuupin Selviytyjät-sitseillä Malmin VPK:lla trooppisissa olosuhteissa. Joulukuussa olivat vuorossa sääntömääräinen syyskokous sekä pikkujoulut!

Väistyvän puheenjohtajan tervehdys

Skuupin toiminta on kehittynyt kahden edeltävän vuoden aikana valtavasti, ja odotan innolla, miltä Skuuppi näyttää vuoden päästä. Tänä vuonna Skuuppi on järjestänyt ennätysmäärän tapahtumia aina sitseistä ja vuosijuhlista rentoihin illanviettoihin. Tapahtumien kehitys tulee varmasti jatkumaan myös tulevana vuonna. Myös edunvalvonnan puolella Skuuppi pyrkii jatkuvasti kehittymään ja esimerkiksi lukukausittaiset jäsenkyselyt ovat tulleet jäädäkseen. Kahden vuoden hallitustaipaleen jälkeen tuntuu haikealta jättää Skuuppi taakseen, mutta samalla odotan innolla, miten uusi hallitus tulee kehittämään Skuupin toimintaa entisestään. Vaikka jatkuvuus on osaltaan hyvä asia, myös vaihtelu virkistää.

Maija Koivisto
Puheenjohtaja 2019

Skuuppi ry:n sääntömääräinen syyskokous vietettiin 12. joulukuuta. Kokouksessa valittiin Skuupin hallitus vuodelle 2020.

Uuden hallituksen muodostavat:

Puheenjohtaja Aleksi Airaksinen
Varapuheenjohtaja Airik Hopiakangas
Sihteeri Antti Kylmänen
Rahastonhoitaja Jenni Könttä
Tapahtumavastaavat Lotta Haavisto ja Eerika Mäki-Paavola
Edunvalvontavastaava Rasmus Ekström
Tiedottaja Pekka Luokkala
Somevastaava Linnea Virtanen
Jäsenvastaava Elina Karvinen
Yritysyhteistyövastaava Susanna Sykkö

Onnittelut ja tsempit uudelle hallitukselle!

UUDEN PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Skuupin 2020-luvun ensimmäinen hallitus starttailee jo pikkuhiljaa toimintaansa ja odottaa tulevaa vuotta innolla. Hallituksessa nähdään monia uusia kasvoja, mutta mukana on myös muutamia tuttuja hallituslaisia istuvasta hallituksesta.
Odotamme uutta vuosikymmentä innolla ja ensi vuoden suunnittelu on jo käynnissä. Tulossa on niin sitsejä, vuosijuhlat, rentoja hengailuiltoja kuin legendaarinen vapputapahtuma Fotoralli! Ensi vuonna Skuuppi myös pyrkii kehittämään toimintaansa laaja-alaisesti.

Aleksi Airaksinen
Puheenjohtaja 2020

Edunvalvonnan kuulumisia

Skuupin hallitus osallistui johdon ja opiskelijoiden JOOP-kokoukseen 18. marraskuuta. Kokouksessa Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko antoi Skuupille kehuja sen aktiivisesta toiminnasta. Kokouksessa käsiteltiin Haaga-Helian uutta strategiaa ja ensi vuoden toimintasuunnitelmaa, joka on tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa.

Skuuppi tapasi journalismin koulutusohjelman johtaja Anne Leppäjärveä maanantaina 9.12. Tapaamisia järjestetään kerran lukukaudessa, ja jos mielessäsi on jokin asia, jonka haluaisit koulutusohjelman johdon tietävän, voit laittaa siitä sähköpostia edunvalvontavastaavalle osoitteeseen edunvalvonta@skuuppi.net.

Helgan edustajisto järjestäytyi marraskuun alussa. JOURA-listan sekä keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaksi valittiin journalismin opiskelija Joni Hildén, joka nousi järjestäytymiskokouksessa edustajiston varsinaiseksi jäseneksi. Edustajisto valitsi myös Helgan hallituksen vuodelle 2020. Skuuppi ry onnittelee valittuja luottamustoimijoita!

Rauhaisaa joulunaikaa kaikille skuuppilaisille, onnellista uutta vuotta ja nähdään jälleen uudella vuosikymmenellä!