Yleinen

Vuoden 2022 kesätyöhaut ovat startanneet – Skuuppi kokosi rekryilmoitukset samaan paikkaan

Skuuppi kokosi media-alan kesätyöpaikkoja samaan osoitteeseen, jotta hakeminen olisi helpompaa! Listaus päivittyy. Tiedätkö, jonkun avoimen kesätyörekryn, mutta sitä ei löydy täältä? Vinkkaa se meille esimerkiksi sähköpostilla hallitus@skuuppi.net, Instagramissa @Skuuppiry, LinkedInissä tai Facebookissa Skuuppi ry.

AAMULEHTI

Haku auki 16.1. saakka.
Mitä tarjoamme: Meillä jokainen pääsee tekemään merkittäviä juttuja tärkeimmistä aiheista ja oppii, miten ne myydään lukijoille. Toimituksemme on maksullisen digijournalismin edelläkävijöitä, ja työntekijämme kiittävät sitä hyvästä yhteishengestä. Toimitus sijaitsee Tampereen ytimessä Finlaysonin tehdasmiljöössä. Tervetuloa tekemään ja oppimaan!

ETELÄ-SUOMEN MEDIA

Haku auki 23.1. saakka.
Kesäsijaisia Etelä-Suomen Median toimituksiin Uudellemaalle. (Aamuposti ja Aamuposti Viikko – yhteistoimitus, Keski-Uusimaa ja Keskiuusimaa Viikko – yhteistoimitus, Länsi-Uusimaa, Uusimaa, Loviisan Sanomat, Sipoon Sanomat, Nurmijärven Uutiset)

ETELÄ-SUOMEN SANOMAT JA ITÄ-HÄME

Haku auki 23.1. saakka.
Etsimme kesätöihin toimittajia, toimitussihteereitä (taittavia toimittajia), valokuvaajia ja graafikkoja 1–3 kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin (Etelä-Suomen Sanomat, Itä-Häme, Seutu 4 ja Uusi Lahti)

FORSSAN LEHTI JA HÄMEEN SANOMAT

Haku auki 24.1. saakka.
Forssan Lehti ja Hämeen Sanomat etsivät kesätoimittajia. Kesätoimittajapaikkoja on avoinna molempien lehtien uutistoimituksessa. Arvostamme, että haistat uutisen ja kirjoitat sujuvasti verkkoon ja printtiin. Olet innokas monimediatekijä.Valinnassa painavat töitä pelkäämätön asenne, aiempi alan työkokemus ja hyvät juttunäytteet.

HELSINGIN SANOMAT

Haku auki 23.1. saakka.
Työnkuvat ovat erilaisia. Se voi olla nopeaa uutistyötä deskissä, uutisreportaasien, henkilöhaastattelujen ja syvälle sukeltavien featurejuttujen kirjoittamista, visuaalisten kertomusten rakentamista kuvien, videoiden ja grafiikan keinoin, maailman avaamista liikkuvan grafiikan avulla ja juttujen tuottamista sosiaaliseen mediaan.

Hilla Groupin Lapin lehdet

Haku auki 25.1. saakka.

Hilla Groupin Lapin lehdet hakevat kesätyöntekijöitä!

Haussa ovat mukana Inarilainen, Luoteis-Lappi, Kittilälehti, Sompio, Meän Tornionlaakso, Kotikulmilta ja allekirjoittaneen kipparoima Koti-Lappi. Jos monipuolinen toimittajapesti yöttömässä yössä kiinnostaa, hae 25.1. mennessä!

HÄMEEN MEDIA

Haku auki 23.1. saakka.
Etsimme kesätöihin toimittajia, toimitussihteereitä (taittavia toimittajia), valokuvaajia ja graafikkoja 1–3 kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin. Tällä hakulomakkeella voit hakea Päijät-Hämeen toimituksiimme: Etelä-Suomen Sanomat, Itä-Häme sekäSeutu 4 ja Uusi Lahti yhteistoimitus

ILKKA YHTYMÄ

Haku auki 14.2. saakka.
Haemme Ilkka-Pohjalaisen ja kaupunki- ja paikallislehtiemme toimituksiin kesäksi 2022 innokkaita journalismin tekijöitä. Ilkka-Pohjalaisella on toimitukset Seinäjoella ja Vaasassa sekä aluetoimitukset Alavudella, Alajärvellä, Kauhavalla ja Kauhajoella. Haemme kesäsijaisia myös kaupunki- ja paikallislehtiemme toimituksiin Seinäjoelle, Vaasaan, Kauhavalle, Alajärvelle, Alavudelle, Jurvaan ja Kristiinankaupunkiin. Meillä on tarjota työtä myös kesän jälkeenkin.

ILTALEHTI

Haku auki 23.1. saakka.
Haemme kesätoimittajia kaikille osastoillemme, joten jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 22.1.2021. Kutsumme haastatteluihin jo hakuajan aikana. Valitse hakemuslomakkeesta osasto tai osastot, joilla haluaisit työskennellä ja joihin koet antavasi eniten: kotimaa, ulkomaat, lifestyle, viihde, urheilu, IL-TV.

ILTASANOMAT

Haku auki 16.1. saakka.
Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin toimituksiin: uutiset ja yhteiskunta (mm. kotimaa, ulkomaa, rikos, Taloussanomat, politiikka, radiouutiset, plus), urheilu, viihde, ISTV, lifestyle, TV-lehti/tv-toimitus ja visuaalinen toimitus. Töitä on tarjolla toimittajille, valo- ja videokuvaajille, videoeditoijille, kuvatoimittajille, verkon visualisteille, taittajille ja graafikoille.

KAAKON VIESTINTÄ

Haku auki 23.1. saakka.
Etsimme kesätöihin toimittajia, valokuvaajia ja graafikkoja 1–3 kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin.

KALEVA MEDIA

Haku auki 23.1. saakka.
Haemme kesätoimittajia Kaleva Median lehtiin: Kaleva, Lapin Kansa, Koillissanomat, Raahen Seutu, Pyhäjokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso, Iijokiseutu, Forum24, Lounais-Lappi ja Uusi Rovaniemi.

KARJALAINEN

Haku auki 28.1. saakka.
Haemme kesätoimittajia, joilla on valmiuksia niin kirjoittamiseen, radiotyöhön kuin sosiaalisen median julkaisujen tekoon.

Katso

Haku auki 4.2. saakka.

Rakastatko elokuvia? Koukuttavatko sarjojen juonenkäänteet? Ovatko kotimaiset ja kansainväliset tv-tähdet tuttuja? Seuraatko suoratoistopalveluja? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme kesätoimittaja. Katson ydintä on laadukas ja monipuolinen tv-sisältö. Panostamme suoratoistotarjonnan parhaimmistoon ja kerromme elokuvamaailman kutkuttavimmat käänteet elokuvaesittelyiden sekä näyttelijähaastatteluiden muodossa.

KESKISUOMALAINEN, KESÄKUVAAJA

Haku auki 23.1. saakka.
Haemme sanomalehti Keskisuomalaiseen kuvaajia 2-3 kuukauden työsuhteisiin kesäksi 2022.

KESKI-SUOMEN MEDIA

Haku auki 23.1. saakka.
Haemme toimittajia 2-3 kuukauden työsuhteisiin kesäksi 2022 sanomalehti Keskisuomalaiseen sekä Keski-Suomen Median kerran viikossa ilmestyviin paikallislehtiin (Sisä-Suomen Lehti, Viitasaaren Seutu, Saarijärven Sampo, Viispiikkinen, Hankasalmen Sanomat, Laukaa-Konnevesi) ja Suur-Jyväskylän Lehteen.

Maaseudun Tulevaisuus

Haku auki 25.1. saakka.

Maaseudun Tulevaisuus hakee yhteensä 12 kesätyöntekijää kesäksi 2022. Kesätoimittajien tehtäviä näistä on kymmenen. Toimittajien tehtäviin kuuluu maaseudun elämään ja yrittämiseen sekä päivän politiikkaan ja talouteen liittyvien ihmisten ja ilmiöiden uutisointi. Kesätoimittajia etsitään sekä uutisryhmään että maatalous- ja metsätiimeihin. Yksi kesätoimittajista keskittyy hevosuutisointiin.

MTV UUTISET

Haku auki 21.1. saakka.
Haemme tekijöitä MTV Uutiset verkkoon, Liveen, tv-uutislähetyksiin sekä radioon. Paikkoja on myös videotoimittajille. Meillä tehdään töitä liukuvasti niin aikaisessa aamussa kuin myöhäisessä illassakin, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa.

SATAKUNNAN YHTEISTOIMITUS, SANOMA

Haku auki 16.2. saakka
Haemme kesätoimittajia Satakunnan yhteistoimitukseen.Mitä tarjoamme: Meillä jokainen pääsee tekemään merkittäviä juttuja tärkeimmistä aiheista ja oppii, miten ne myydään lukijoille. Toimituksemme on maksullisen digijournalismin edelläkävijöitä, ja työntekijämme kiittävät sitä hyvästä yhteishengestä.

SAVON MEDIA

Haku auki 20.1. saakka.
Kesäsijaisia Savon Median toimituksiin Pohjois-Savoon ja Etelä-Savoo. (Savon Sanomat, Koillis-Savo, Viikkosavo,Pitäjäläinen, Uutis-Jousi, Warkauden Lehti, Heinäveden Lehti, Joroisten Lehti, Paikallislehti Sisä-Savo, Pieksämäen Lehti, Soisalon Seutu, Iisalmen Sanomat, Matti ja Liisa, Miilu, Pielavesi-Keitele ja Töllötin)

Seiska

Haku auki 24.1. saakka.

Haluatko olla osa Suomen suurinta viihdemediaa? Nyt se on mahdollista, sillä 30 vuotta täyttävä ja juhlavuottaan viettävä Seiska etsii hyvän uutisnenän omaavia kesätoimittajia. Kesätoimittajana työsi pääpaino on kotimaisissa julkkisjutuissa sekä henkilöhaastatteluissa, mutta et kavahda mitään seiskamaista sisältöä ja sen tuottamista. Sinulta sujuvat niin pidemmät lukujutut ja haastattelut kuin nopeat viime hetken uutisskuupitkin.

STT

Haku auki 24.1. saakka.

Etsimme sijaisia STT:n uutistoimitukseen ja Lehtikuvaan kevääksi ja kesäksi 2021. Keväällä tarjoamme pääosin ttt-vuoroja ja kesällä sekä osa- että kokoaikaista työtä. Toivomme, että kesäksi tulevat voivat aloittaa perehtymisen ja vuorot jo kevään aikana. Arvostamme tehokkaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia, joilla on ideoita ja paineensietokykyä. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, joustavat etätyömahdollisuudet ja paikan valtakunnanuutisten polttopisteessä.

TALOUSELÄMÄ, KAUPPALEHTI, TEKNIIKKA&TALOUS JA UUSI SUOMI

Haku auki 24.1. saakka.
Meillä on tarjolla mielenkiintoisia näköalapaikkoja toimittajille, toimitussihteerille, kuvatoimittajalle sekä graafikolle. Kesän aikana opit jatkuvasti uutta nopeasti muuttuvasta media-alasta ja pääset työskentelemään arvostettujen brändien parissa yhteistyössä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.

TURUN SANOMAT

Haku auki 23.1. saakka.
Turun Sanomien kesätoimittajien haku avautui 6. tammikuuta. Turun Sanomat hakee kesätoimittajia, – kuvaajia, -graafikoita, taittavia toimittajia sekä kesätyöntekijöitä tietopalveluun.

YLE

Haku auki 16.1. saakka.
Kesätoimittajana teet uutisia verkkoon, radioon ja televisioon. Tuuraat lomailevaa, kokenutta toimittajakollegaasi kesälomien ajan, mutta ei hätää – saat työhösi kattavan perehdytyksen. Lisäksi saat reippaasti vastuuta sekä upean mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.