Yleinen

Muutoksia hallituksen kokoonpanoon 1.6. alkaen

Kevätkokous

Kevätkausi päätettiin kevätkokoukseen ja sitä seuranneeseen piknikkiin Dallapénpuistossa.

Kaksi hallituksen jäsentä lopettaa hallitustoiminnan toukokuun lopussa ja niinpä kevätkokouksessa täydennettiin hallituksen kokoonpanoa syyskaudelle. Hallituksen suosituksesta kevätkokous valitsi vain yhden uuden hallituksen jäsenen. Hallitukseen valittiin Elina Karvinen.

Lisäksi kevätkokouksessa esiteltiin vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös. Tilintarkastaja Jorma Ikosen suosituksen mukaisesti kevätkokous myönsi vastuuvapauden vuoden 2018 tilivelvollisille.

Kevätkokous hyväksyi myös hallituksen valmisteleman sääntömuutoksen. Säännöt päivitetään myös kotisivuille heti, kun muutos on Patentti- ja rekisterihallituksessa hyväksytty.

Hallitus järjestäytyi uudestaan

Kevätkokouksen jälkeen hallitus järjestäytyi uudestaan. Varapuheenjohtaja Veeran ja tiedottaja Eveliinan lähdön myötä tehtävien jakoon tuli muutamia muutoksia.

Kevään vaihdossa ollut Taneli palaa Suomeen ja hyppää varapuheenjohtajan saappaisiin pj Maijan aisapariksi. Yritysyhteistyövastaavan tehtävää alkaa hoitaa uutena hallitukseen valittu Elina, kun tehtävää aiemmin hoitanut Erica siirtyy tiedottajaksi. Muut tehtävät pysyvät ennallaan.

Keväällä tapahtunutta

Taas on yksi lukuvuosi saatu päätökseen. Kevätlukukausi on tyypillisesti Skuupissa hyvin tapahtumarikas ja niin oli tänäkin vuonna. Esimerkiksi Jouraklubit aloitettiin uudestaan ja niitä järjestettiin kevään aikana kaksi. Lisäksi järjestettiin toistamiseen Skuupin omat kevätsitsit.

Opiskelijoiden suosikkijuhla Vappu koitti huhtikuun puolessa välissä ja Helgan 8 Päivän Wappu venyi tänä vuonna jo 12 päiväiseksi. Skuupin vapputapahtuma Fotoralli järjestettiin sunnuntaina 28.4. ja sinne myytiin ennätysmäärä lippuja. Päivän kuvasaldo oli jälleen upea ja voittajien valinta vaikeaa. Kuvia löytää Instagramista tunnisteella #fotoralli2019.

Skuuppi täyttää vuonna 2019 viisitoista vuotta ja vuosijuhlaa vietettiin toukokuun 11. päivä Albergan kartanon Holvikellarissa. Juhlaan osallistui yhteensä 50 Skuupin jäsentä, alumnia ja sidosryhmien edustajaa.

Skuuppi toivottaa kaikille hyvää kesää ja onnittelee kesällä valmistuvia!