Yleinen

Skuupin kesäterveiset

Skuupin kevät oli täynnä tapahtumia ja tekemistä. Huhtikuun lopulla järjestettiin Fotoralli osana Helgan 8 Päivän Wappua! Tämän vuoden teemana oli viidakko ja voittajien valitseminen toinen toistaan hienompien kuvien joukosta oli vaikeaa.

Toukokuussa vietettiin Skuupin 14. vuosijuhlaa yhdessä jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Juhlaa vietettiin Pasilan Rauhanasemalla 12. toukokuuta. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kevätkokouksessa käytiin läpi vuoden 2017 vuosikertomus ja tilintarkastus. Kokous myönsi vastuuvapauden vuoden 2017 tilivelvollisille. Kokouksen jälkeen vietettiin kevätjuhlaa yhdessä Skuupin jäsenten kanssa.

Onnea kaikille valmistuneille!

Onnea myös kaikille opiskelupaikan saaneille ja tervetuloa mukaan toimintaan syksyllä!

Syksyllä luvassa taas lisää studiovierailuita ja tapahtumia.