Yleinen

Kevään tapahtumia suunniteltiin hallituksen kokouksessa

Helmikuun hallituksen kokouksessa käytiin läpi tammikuun kuulumisia. Maaliskuun puolessavälissä luvassa on Journalistiliiton kanssa järjestettävä iltama, jossa puheenaiheina ovat muun muassa Julkisen sanan neuvoston toiminta sekä sananvapaus.

Aiempien vuosien tapaan Skuuppi järjestää vapun alla Fotorallin, jonka päivämääräksi on sovittu 27.4. Toukokuussa luvassa myös Skuupin 14. vuosijuhla. Lisäksi työn alla on muita pienempiä tapahtumia, joista tiedotetaan tarkemmin kevään aikana.

Myös Hesarin approille on mahdollista ostaa lippuja Skuupin kautta. Liput tulevat myyntiin lähempänä tapahtumaa ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Skuupin uusi maskottielefantti sai nimen Irmeli-Irmeli von Fanttenwürst. Hallitus päätti nimestä kilpailuun osallistuneiden ehdotusten pohjalta ja nimikilpailun voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.